IsvKran32.ctt

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title="Cobertes 3 i 2 de l'ISV-KRAN"

LevelEnterText="Entrant a la Coberta 3 de l'ISV-KRAN"


[TranslatorEvent8]

Message="Controls d'Anulació de la Porta Principal de Badia Llançadora"

AltMessage="Controls de la Porta Principal de Badia Llençadora ara completament actius-Derivació Aconseguida"


[TranslatorEvent11]

Message="TURBOASCENSOR PRIMARI REQUEREIX PLENA POTÈNCIA DEL MOTOR."

AltMessage="ENERGIA AL TURBOASCENSOR PRIMARI RESTABLERTA-ALERTA, UN RETARD DE SEGURETAT DE 2 SEGONS PER CARREGAR ESTÀ EN EFECTE"


[TranslatorEvent31]

Message="ESTAT DE COBERTA 3 DE L'ISV-KRAN: ELS SISTEMES DEL MOTOR INTENTEN DERIVAR-SE PER INTRUSOS DESCONEGUTS. CAPACITAT D'ENERGIA DEL MOTOR AL 75%. "


[TranslatorEvent32]

Message="ESTACIÓ D'ESCANEIG DEL PLANETA. NAU ESPACIAL ALIENÍGENA DETECTADA ENTRANT I SORTINT DE L'ATMOSFERA. NAU NODRISSA ALIENÍGENA HA ATERRAT EN VALL SEPTENTRIONAL PROP DE TEMPESTES ELÈCTRIQUES ATMOSFÈRIQUES."


[TranslatorEvent5]

Message="Aquest panell requereix derivació per ser activat."


[TranslatorEvent10]

Message="Els skaarj s'han infiltrat a l'àrea del Moll. Ens retirarem a la Coberta 1 i establirem una barrera d'alt voltatge improvisada. Hauriem d'estar segurs."


[TranslatorEvent24]

Message="ESTACIÓ DE CONTROL DE BIOVESTITS:FALLADA DEL SISTEMA:ENERGIA REDIRIGIDA PER INTRUSOS EN COBERTA 1."


[TranslatorEvent26]

Message="ESTACIÓ D'ESCANEIG 1: Escàners superficials de curt abast indiquen localització de gran nau espacial Alienígena en la superfície del planeta que encaixa la descripció de la mateixa nau vista entrant i sortint el camp de taridi del planeta abans de decadència orbital."


[TranslatorEvent27]

Message="ESTACIÓ D'ESCANEIG 2: Escàner de superfície indica estructures primitives indígenes en la superfície del planeta. Detectat un poble de més alta tecnologia en una roca suspesa al cel per força desconeguda. Fonts d'alta energia emanant d'un obelisc dins d'aquest poble."


[TranslatorEvent34]

Message="ESTAT DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ: FUITES DE REFRIGERANT EN NIVELL INFERIOR DE NUCLI DE CONTENCIÓ. ENTRADA MANUAL PER PERSONAL NO AUTORITZAT DENEGADA."


[TranslatorEvent17]

Message="ALERTA: VESSAMENT DE REFRIGERANT DE MOTOR. BOMBA D'EMERGÈNCIA I VÀLVULA DE DRENATGE DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ HAN DE SER ACTIVADES ABANS D'ENTRAR A AQUESTA ÀREA."

AltMessage="BOMBES D'EMERGÈNCIA DE REFRIGERANT DE MOTOR ACTIVADES. SISTEMES DE CAMP DE CONTENCIÓ ESSENT REDIRIGITS PER INTRUSOS ALIENÍGENES."


[TranslatorEvent35]

Hint="ESTAT DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ: ERROR DE SINTAXI? AUTORITZACIÓ INCORRECTA."


[TranslatorEvent9]

Message="Enginyeria Principal Ha Estat Segellada amb un Camp de Contenció. Generador del Camp de Contenció Ha de Ser Destruït Abans d'Accedir a Enginyeria"


[TranslatorEvent6]

Message="La primera onada de skaarj ha estat aïllada dins de Coberta 4. Dubto que siguin capaços de passar a través dels conductes i entrar a la Nau Principal. Ens retirarem a Coberta 1 i segellarem enginyeria amb un Camp de Força de Contenció."


[TranslatorEvent28]

Message="GENERADOR DE CAMP DE CONTENCIÓ ACTIU. NUCLIS DAURATS D'ENERGIA INESTABLES DEGUT A ESFORÇ EXCESSIU PER SEGELLAR ENGINYERIA. CAMP DE FORÇA DE CONTENCIÓ D'ENGINYERIA PRINCIPAL PODEN SER DESACTIVATS DESTRUÏNT ELS NUCLIS DAURATS."


[TranslatorEvent29]

Message="ESTAT DEL MOTOR DE L'ISV-KRAN-APAGAT. INFORME DE DANYS MÍNIM. SISTEMES DE SUPORT DE VIDA ACTIVATS. NIVELLS D'ENERGIA DE COBERTA 1 PLENS. CASC DE NAU ATRAVESSAT A SALA D'OBSERVACIÓ."


[TranslatorEvent30]

Message="PANELL DE DIAGNÒSTIC DEL MOTOR PRINCIPAL. 75% DE POTÈNCIA DE MOTOR DISPONIBLE. FUITA DE REFRIGERANT EN ÀREA DE GENERADOR DE NUCLI DE CONTENCIÓ LOCALITZADA. ÚLTIM INTENT PER REDIRIGIR ENERGIA SENSE ÈXIT. "


[TranslatorEvent21]

Message="ALERTA, NUCLI DE CONTENCIÓ EXPOSAT: AQUEST NUCLI ÉS ALTAMENT EXPLOSIU-ENRETIRAR-SE ABANS DE DESCARREGAR ARMES."


[TranslatorEvent14]

Message="VÀLVULA DE DRENATGE D'EMERGÈNCIA DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ ACTIVADA."


[TranslatorEvent18]

Message="ENGINYERIA PRINCIPAL:CAMP DE CONTENCIÓ D'EMERGÈNCIA ACTIVAT. ELS NUCLIS DAURATS DEL GENERADOR DE CAMP DE CONTENCIÓ HAN DE SER DESTRUÏTS ABANS DE QUE AQUEST CAMP S'APAGUI."

AltMessage="ENGINYERIA PRINCIPAL: INTRUSOS DETECTATS, PROCEDIR AMB CURA."


[TranslatorEvent20]

Message="NÚCLIS D'ENERGIA DE CONTENCIÓ EXTREMADAMENT VOLÀTILS:TOTES LES ARMES HAN D'ESTAR ASSEGURADES."


[TranslatorEvent22]

Message="ALERTA, NUCLI DE CONTENCIÓ EXPOSAT: AQUEST NUCLI ÉS ALTAMENT EXPLOSIU-ENRETIRAR-SE ABANS DE DESCARREGAR ARMES."


[TranslatorEvent23]

Message="ALERTA: FUITA DE REFRIGERANT DE MOTOR EN PIS MÉS BAIX D'AQUESTA ÀREA"


[TranslatorEvent3]

Message="Badia Llançadora Primària: Entrada a Diari per Estibador en Cap Ivan Romanov Segon Oficial d'ISV-KRAN. He segellat la Porta Iris principal amb un equip Soldador Làser. Cap carallot alienígena no entrarà a la meva badia llançadora."


[TranslatorEvent4]

Message="Badia Llançadora Primària: Entrada a Diari per Estibador en Cap Ivan Romanov Segon Oficial d'ISV-KRAN. El panell de control de les portes del moll pot ser reactivat amb l'anulació en un dels tubs d'Accés."


[TranslatorEvent16]

Message="BOMBA D'EMERGÈNCIA DEL SISTEMA DE REFRIGERACIÓ ACTIVADA."