IsvKran32.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title="ISV KRAN 3-as és 2-es fedélzet"

LevelEnterText="Belépés az ISV KRAN 3-as fedélzetére"


[TranslatorEvent8]

Message="Dokkolóhangár ajtó vezérlőpult"

AltMessage="A Dokkolóhangár főbejárati vezérlőpult energiaellátása hiánytalan - a parancsfelülírás újra lehetséges"


[TranslatorEvent11]

Message="AZ ELSŐDLEGES TURBO-LIFT MŰKÖDTETÉSÉHEZ MAXIMÁLIS HAJTÓMŰ-TELJESÍTMÉNY SZÜKSÉGES."

AltMessage="ELSŐDLEGES TURBO-LIFT ENERGIAELLÁTÁSA VISSZAÁLLÍTVA - FIGYELEM! 2 MÁSODPERCES BIZTONSÁGI KÉSLELTETÉS VAN ÉRVÉNYBEN"


[TranslatorEvent31]

Message="ISV-KRAN 3-AS FEDÉLZET STÁTUSZ: HAJÓMŰ-ERŐFORRÁS ELTERELÉSI KÍSÉRLET ISMERETLEN BEHATOLÓK ÁLTAL. HAJTÓMŰTELJESÍTMÉNY 75%-ON. "


[TranslatorEvent32]

Message="BOLYGÓMEGFIGYELŐ ÁLLOMÁS. IDEGEN ŰRHAJÓT ÉSZLELTÜNK BE- ÉS KILÉPNI A LÉGKÖRBŐL. IDEGEN ANYAHAJÓ LANDOLT A TŐLÜNK ÉSZAKRA FEKVŐ VÖLGYBEN A KORÁBBAN MEGFIGYELT LÉGKÖRI ELEKTROMOS VIHAROK KÖZELÉBEN."


[TranslatorEvent5]

Message="A panel működtetéséhez parancs-felülírás szükséges."


[TranslatorEvent10]

Message="A Skaarj erők behatoltak a raktérbe. Visszavonulunk az 1-es fedélzetre és felállítunk egy rögtönzött magasfeszültségű kerítést. Ez elvileg meg kellene hogy védjen minket."


[TranslatorEvent24]

Message="BIO-VÉDŐÖLTÖZÉK VEZÉRLŐKÖZPONT:RENDSZERHIBA:AZ 1-ES FEDÉLZETEN TARTÓZKODÓ BEHATOLÓK ELTERELTÉK AZ ENERGIA-ELLÁTÁST"


[TranslatorEvent26]

Message="1-ES MEGFIGYELŐÁLLOMÁS: A rövidtávú felszín-letapogatás erdményei szerint a felszínen landolt idegen űrhajó megegyezik azzal, amelyet korábban láttak belépni a bolygó Tarydium-mezejébe majd elhagyni azt, mielőtt csökkentette volna a röppályáját."


[TranslatorEvent27]

Message="2-es MEGFIGYELŐÁLLOMÁS: A felszíni letapogatás során prmitív építményeket észleltünk a bolygó felszínén. Feltehetően a bolygó őslakosai. Egy magasabb technológia jeleit mutató várost is detektáltunk egy ismeretlen okból a légkörben lebegő sziklán. Erőteljes energiaáramlást észleltünk a városban található obaliszkből."


[TranslatorEvent34]

Message="HŰTŐRENDSZER STÁTUSZ: HŰTŐFOLYADÉK-SZIVÁRGÁS A REAKTORBLOKK ALSÓ SZINTJÉN. SIKERTELEN ENGEDÉLY NÉLKÜLI MANUÁLIS VEZÉRLÉSI KÍRÉRLET REGISZTRÁLVA"


[TranslatorEvent17]

Message="FIGYELEM: HŰTŐFOLYADÉK SZIVÁRGÁS! A VÉSZHELYZETI NYOMÁSCSÖKKENTŐ SZIVATTYÚ AKTIVÁLÁSÁIG A SZEKTOR ELÉRHETETLEN."

AltMessage="HŰTŐFOLYADÉK VÉSZHELYZETI NYOMÁSCSÖKKENTŐ SZIVATTYÚ AKKTIVÁLVA. A REAKTORBLOKK RENDSZEREIT IDEGEN BEHATOLÓK PRÓBÁLJÁK FELÜLÍRNI."


[TranslatorEvent35]

Hint="HŰTŐRENDSZER STÁTUSZ: SZINTAKTIKAI HIBA? HIBÁS BEJELENTKEZÉS."


[TranslatorEvent9]

Message="A Gépészetet egy erőtér zárja el. A belépéshez az erőteret fenntartó generátort meg kell semmisíteni."


[TranslatorEvent6]

Message="A Skaarj támadók első hullámát sikerült a 4-es fedélzeten izolálni. Kétlem, hogy a csővezetékeken keresztül sikerülne bejutniuk az hajó belsőbb részeibe. Visszavonulunk az 1-es fedélzetre és lezárjuk a Gépészetet egy erőtérrel."


[TranslatorEvent28]

Message="ERŐTÉR-GENERÁTOR BEKAPCSOLVA. ARANY MAGOK INSTABILAK A GÉPÉSZMÉRNÖKSÉGET VÉDŐ ERŐTEREK MIATTI EXTRA TERHELÉSTŐL. A VÉDELMI ERŐTÉR AZ ARANY MAGOK MEGSEMMISÍTÉSÉVEL MEGSZÜNTETHETŐ"


[TranslatorEvent29]

Message="ISV-KRAN HAJTÚMŰ STÁTUSZ: LEÁLLÍTVA. MINIMÁLIS SÉRÜLÉSEK. LÉTFENNTARTÓ RENDSZEREK ÜZEMELNEK. 1-ES FEDÉLZET ENERGIAELLÉTSA 100%-OS. A MEGFIGYELŐÁLLOMÁSNÁL A HAJÓTEST ÁTTÖRVE"


[TranslatorEvent30]

Message="FŐHAJTÓMŰ DIAGNOSZTIKAI PANEL. ELÉRHETŐ MEGHAJTÓKAPACITÁS: 75%. A HŰTŐFOLYADÉK-SZIVÁRGÁS A REAKTORBLOKK GENERÁTOR RÉSZLEGÉBEN LOKALIZÁLVA. AZ LEGUTÓBBI KÍSÉRLET AZ ENERGIA ÁTIRÁNYÍTÁSÁRA SIKERTELEN VOLT"


[TranslatorEvent21]

Message="FIGYELMEZTETÉS: REAKTORMAG SZABADON! A MAG ERŐSEN ROBBANÁSVESZÉLYES. FEGYVERHASZNÁLAT ELŐTT HÁTRALÉPNI!"


[TranslatorEvent14]

Message="HŰTŐRENDSZER VÉSZLEERESZTŐ CSAP AKTIVÁLVA."


[TranslatorEvent18]

Message="FŐMÉRNÖKSÉG: BIZTONSÁGI ERŐTÉR AKTIVÁLVA. AZ ERŐTÉR MEGSZÜNTETÉSÉHEZ AZ AZT TÁPLÁLÓ ARANY MAGOKAT MEG KELL SEMMISÍTENI"

AltMessage="FŐMÉRNÖKSG: BEHATOLÓKAT ÉSZLELTÜNK, FOKOZOTT ELŐVIGYÁZATOSSÁG JAVASOLT!"


[TranslatorEvent20]

Message="AZ ERŐTÉR ENERGIACELLÁK RENDKÍVÜL INSTABILAK: MINDEN LŐFEGYVERT KIBIZTOSÍTANI!"


[TranslatorEvent22]

Message="FIGYELEM: ENERGIACELLA SZABADON: A MAG RENDKÍVÜL ROBBANÁSVESZÉLYES - FEGYVERHASZNÁLAT ELŐTT HÁTRALÉPNI!"


[TranslatorEvent23]

Message="FIGYELEM: HŰTŐFOLYADÉK-SZIVÁRGÁS AZ ALSÓ SZINTEN!"


[TranslatorEvent3]

Message="Dokkolóhangár: Ivan Romanov dokkmester, az ISV-KRAN másodtisztjének naplója. Behegeszttettem a fő írisz ajtót egy lézerhegesztő csapattal. Egy idegen szarházi sem teszi be a lábát a dokkolómba."


[TranslatorEvent4]

Message="Dokkolóhangár: Ivan Romanov dokkmester, az ISV-KRAN másodtisztjének naplója. A dokkoló bejárat vezérlőpaneljét az egyik szerelőcsatornában levő panellel lehet újra aktiválni."


[TranslatorEvent16]

Message="HŰTŐFOLYADÉK VÉSZHELYZETI NYOMÁSCSÜKKENTŐ SZIVATTYÚ AKKTIVÁLVA."