IsvKran4.ctt

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title="Coberta 4 de l'ISV-KRAN"

LevelEnterText="Entrant a la Coberta 4 de l'ISV-KRAN"


[TranslatorEvent7]

Message="Anulació de Barres de Seguretat de Magatzem en Loft Superior de Magatzem."


[TranslatorEvent13]

AltMessage="Barres de Seguretat de Magatzem Desacoblades:Accés al Moll permès."


[TranslatorEvent19]

Message="ESTAT DE COBERTA 4 ISV-KRAN: ALERTA D'INTRÚS: PANYS DE SEGURETAT ACTIVATS: INTRUSOS EN TOTES LES COBERTES I INTENTANT REACTIVAR MOTORS PRINCIPALS-TRANSPORT D'EMERGÈNCIA EN PONT DE COBERTA 1 SEGUR."


[TranslatorEvent1]

Message="Conductes Entresol de Processament de Ventilació:Només Personal de Manteniment:ALRTA, FUITA DE REFRIGERANT DE MOTOR EN ENTRESOL"


[TranslatorEvent15]

Message="PANELL REPROGRAMAT PER FER SALTAR ALARMA-SISTEMA ACCEDIT PER USUARIS NO AUTORITZATS-"


[TranslatorEvent2]

Message="Panys de Seguretat contra Intrusos Activats-Desviació requerida: Panell de desviació localizat en Entresol de Processament de Ventilació."

AltMessage="Panys de Seguretat contra Introsos Desacoblats"


[TranslatorEvent0]

Message="ESTACIÓ DE CÀRREGA AFT: ISV-KRAN: Hem estat encallats en aquesta cresta de muntanya des de ja fa 2 mesos. Cada nit aquestes feres com dinosaures de 4 pisos venen i fan cops al casc posterior de la nau. Semblen ser relativament poc intel·ligents i de moviments lents."


[TranslatorEvent33]

Message="ESTACIÓ DE DESVIAMENT DE PANY DE SEGURETAT:PANYS DE SEGURETAT TANCATS."

AltMessage="ESTACIÓ DE DESVIAMENT DE PANY DE SEGURETAT: TOTS ELS PANYS OBERTS, ACCÉS PERMÈS AL MAGATZEM"

Hint="toca aquest panell per obrir la porta tancada amb seguretat"


[TranslatorEvent37]

Message="Caporal Anders Kerig: Ja venen! Els puc sentir en els conductes de ventilació. Vaig a activar els panys de seguretat al Magatzem i implantar-hi un codi d'ADN humà per tal que només un altre Terrícola pugui desviar els sistemes de tancat."


[TranslatorEvent38]

Message="Caporal Pelli Onsov: Si estas llegint la meva entrada de diari probablement sigui mort i la nostra nau ha estat envaïda per alienígenes anomenats "Skaarj". La teva única esperança és destruir els Nuclis de Contenció Daurats, reactivar els motors i arribar als transportadors de Coberta 1"


[TranslatorEvent36]

Message="Suboficial: Yuri Andromov: La partida de guerra alienígena ha rebentat un forat pel casc i estan accedint a la nau a través dels conductes de ventilació- Kerig, Onsov and jo mateix aguantarem aquí amb Perforadores a l'àrea de càrrega."