Vortex2.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title=Vortex Rikers


[TranslatorEvent2]

message=A Kapitány Naplója, S. Kroon: Vortex Rikers. A módosított útirány hátráltathatja a küldetésünket. Fogva tart minket egy feltérképezetlen bolygó gravitációja. Utasítottam a fögépészt, hogy terelje az energiát a hajtómüvekhez.


[TranslatorEvent0]

message=A Navigátor Naplója: Vortex Rikers. Úton vagyunk a börtönhold felé. A hosszútávú érzékelök feltérképezetlen mágneses mezöt találtak a Gamma Szektor 83H-ban. A kapitány megváltoztatta az útvonalat.

Hint=Verd a fejed a kapcsolóba a Fegyverraktárban, hogy kikapcsold az eröteret.


[TranslatorEvent1]

message=Az Elsö Tiszt Naplója: Vortex Rikers. A fegyencek egyre nyugtalanabbak, ahogy közeledünk a börtönholdhoz. A biztonságiak még urai a helyzetnek, de többször kellett öket ápolni az Egészségügyi Laborban.


[TranslatorEvent11]

message=FIGYELEM MINDEN ELITÉLTNEK: Emlékezzenek, legyenek békében a cellatársaikkal! Az eröszakot nem türjük!

Hint=Menj a légvezetékbe, hogy kimenekülhess.


[TranslatorEvent5]

message=A Fögépész Naplója: Vortex Rikers 254-es Börtönhajó. Felhasználtam minden energiát, hogy elszakadhassunk ennek a misztikus bolygónak a gravitációs terétöl. Nem úgy néz ki, mintha müködne.


[TranslatorEvent6]

message=A Biztonságiak Fönökének Naplója: Vortex Rikers 254-es Börtönhajó. Minden energiát a hajtómüvekbe irányítottak, de nem történt semmi. Zuhanunk a bolygó felé. Nem tudom, mi fog történni velünk.

Hint=Lödd szét az üveget, hogy kinyíljon a csapóajtó.


[TranslatorEvent10] message=FIGYELEM MINDEN ELITÉLTNEK: Takarodó ma este 20:00-kor. Nincs kivétel.

Hint=Menj a légvezetékbe, hogy kimenekülhess.


[TranslatorEvent9]

message=Benjamin Nathaniel Naplója, 93. nap: Ma van a szülinapom. Egy újabb fegyenclázadás szításával fogom megünnepelni.


[TranslatorEvent7]

message=Jonas Gershwin Naplója, 204. nap: Mégegy svábbogár volt ma az ebédemben. Csodálkozom, hogy hogyan müvelhetnek ilyet egy csillaghajó fedélzetén. Ha az a ribanc az A4-es cellából továbbra is bohócnak néz, esküszöm, eltöröm a gigáját!


[TranslatorEvent8]

message=Boris Clague Naplója, 3. nap: Még csak három napja vagyok itt, de már van két törött bordám, egy törött combom, és tizennégy öltésem. Nem tudom, de ha így folytatom a börtönholdig, akkor sokkal rövidebb lesz számomra a következö hét.


[TranslatorEvent12]

message=853-as rab, James Cavanaugh készen áll a kivégzésre.


[TranslatorEvent3]

message=Egészségügyi Tisztek Fönökének Naplója: Vortex Rikers 254-es Börtönhajó. Az állandó harc a foglyok között egyre rosszabb lesz. Ha ez így megy tovább, el fog fogyni az utánpótlásunk, mielött a börtönholdra érhetnénk.