Nalic2.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo1]

Title="Menekülés Na Pali-ról"


[TranslatorEvent4]

Message="Miért én?"


[TranslatorEvent7]

Message="J. Crable naplója: Miután megpróbáltam megszabadulni egy vacak zeblámpától némi ételért cserébe, a rohadék egyszerűen tehénné változtatott. Később megtutam, hogy Mon-ton Dew magas hegyei között él egy szerzetesnő aki tudja a gyógymódot. Így hát elkezdődött a küldetésem."


[TranslatorEvent1]

Message="D. Beck naplója: Úgy tűnik, végre ránk mosolygott a szerencse. Felfedeztünk egy emberi űrhajót egy hegyi erődítmény falai között. Egy zárt kapu megakadályozza, hogy elérjük, de az egyik őslakos szerint egy közeli toronyból ki tudjuk nyitni. Úgy tűnik, megmenekültünk."


[TranslatorEvent0]

Message="Azt mondják, sietnem kell - az Égi Démonok megtudták a titkunkat. Annyi teendő van még itt, és az idő rohan. Mégis, fényes jövőt képzelek el lelki szemeim előtt. A következő életben győzelmet aratunk, most viszont elérkezett az elkerülhetetlen vég..."


[TranslatorEvent2]

Message="M. Tetreault: Amint megtalálom a kaput nyitó kapcsolót, eltűnhetünk innen végre. Egészn jó kedem lett. Upsz, megláttam még egyet ezekből a skaarj lényekből. Ennyi volt, most aztán szétrugom a segged."


[TranslatorEvent6]

Message="Mi értelme itt ógni ezen a tüskén? Mit bizonyít ez? Elég fájdalmas ám ez, és nem találok benne semmi vicceset!"


[TranslatorEvent3]

Message="Itt az ideje hogy örök álomra hajtsam a fejemet. Harcunk az Égi Démonokkal tovább él. Imádkozunk, hogy visszatérjenhozzánk a megváltó, de könyörgésünk süket fülekre talál. Legalább a szenvedésnek hamarosan vége..."


[TranslatorEvent5]

Message="Itt aztán nem találsz titkot!"