IsvKran4.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title=ISV-KRAN 4-es fedélzet

LevelEnterText=Belépés az ISV-KRAN 4-es fedélzetére


[TranslatorEvent7]

Message=Raktár Biztonsági Korlátok: Felülbírálása a Felsö Raktár Térben.


[TranslatorEvent33]

Message=BIZTONSÁGI ZÁR RÖVIDREZÁRÓ ÁLLOMÁS: BIZTONSÁGI ZÁRAK ÖSSZEKAPCSOLVA.

AltMessage=BIZTONSÁGI ZÁR RÖVIDREZÁRÓ ÁLLOMÁS: MINDEN ZÁR NYITVA, A RAKTÁRBA A BELÉPÉS ENGEDÉLYEZVE.

Hint=Érintsd meg ezt a panelt, hogy kinyíljon a biztonsági záras ajtó.


[TranslatorEvent19]

Message=ISV-KRAN 4-ES FEDÉLZET ÁLLAPOT: BEHATOLÓ RIADÓ: BIZTONSÁGI ZÁRAK AKTIVÁLVA: BEHATOLÓ MINDEN FEDÉLZETEN ÉS KÍSÉRLET TÖRTÉNT A FÖ MOTOROK ÚJRAINDÍTÁSÁRA - A HÍDON LÉVÖ 1-ES FEDÉLZET VÉSZHELYZETI TELEPORT BIZTOSÍTVA.


[TranslatorEvent0]

Message=HÁTSÓ BERAKODÓ ÁLLOMÁS: ISV-KRAN: Be vagyunk ékelödve ebbe a hegygerincbe most két hónapja. Minden éjszaka idejönnek ezek a 4 emelet magas dinoszaurusz féle vadállatok, és dobolnak a hátsó hajótesten.Relatív unintelligensnek és lassúnak tünnek.


[TranslatorEvent2]

Message=Behatoló Biztonsági Zárak Aktiválva - Rövidzár Szükséges: A rövidzár panel a Szellöztetés Feldolgozó Félemeleten van.

AltMessage=Behatoló Biztonsági Zárak Nyitva


[TranslatorEvent13]

AltMessage=Raktár Biztonsági Korlátok Nyitva: Belépés a Fedélzetre Engedélyezve.


[TranslatorEvent1]

Message=Szellöztetés Feldolgozó Félemelet Járatok: Karbantartó Személyzet Részére!: FIGYELEM! MOTOR HÜTÖFOLYADÉK SZIVÁRGÁS A FÉLEMELETEN!


[TranslatorEvent37]

Message=Anders Kerig Tizedes: Jönnek! Hallom öket a szellözö járatokban. Be akarom kapcsolni a raktárba vezetö biztonsági zárakat, és be akarok ültetni egy emberi DNS-t, így csak egy másik telepes tudja rövidre zárni a zárrendszert.


[TranslatorEvent38]

Message=Pelli Onsov Tizedes: Ha a naplóbejegyzésemet olvasod, valószínüleg meghaltam, és a hajónkat ellepték az idegenek, amiket Skaarjoknak hívnak. Az egyetlen reményed, ha elpusztítod az Arany Tároló Magokat, újraindítod a motorokat, és elmész az 1-es fedélzeti szállítókhoz.


[TranslatorEvent36]

Message=Ürhalyós Altiszt: Yuri Andromov: Az Idegen Háborús Különítmény egy lyukat robbantott a hajótesten, és a szellöztetö aknán keresztül behatoltak a hajóba. Kerig, Onsov és jómagam ört állunk Stingerekkel itt, a berakodó területen.


[TranslatorEvent15]

Message=A PANEL ÁT LETT ÁLLÍTVA BOTLÓ RIASZTÓVÁ - A RENDSZERHEZ ILLETÉKTELEN FELHASZNÁLÓK FÉRTEK HOZZÁ