ExtremeLab.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title="Anyahajó laboratórium"


[TranslatorEvent0]

AltMessage="Elsődleges Energiaellátó Egység csúcsteljesítményen. Másodlagos Energiaellátó Egység kimeneti teljesítménye 80%. A másodlagos energiaellátó egység akitválása a biztonsági erőterek bekapcsolásához elsődleges prioritás. A gyengeséget nem toleráljuk"


[TranslatorEvent3]

Message="Behatolót észleltünk! Minden áron megvédeni a Forrást! A behatolót meg kell állítani mielőtt áttörne a Forrás védelmi zónáján."


[TranslatorEvent2]

Message="A biztonsági személyzet gyülekezzen a zárkáknál amíg a MEE újra 100%-on üzemel. Egy alany sem szökhet meg!"


[TranslatorEvent19]

Message="Kutatási Részleg"


[TranslatorEvent18]

Message="Energiaellátó Részleg"


[TranslatorEvent24]

AltMessage="CryoPods státusz: Hőmérséklet 269 Kelvin, nyomás 748 millibár. Az alanyok készen állnak a kísérlet folytatására."


[TranslatorEvent26]

Message="Energiatartalék 100%-on, védőpajzs 0,0025%-on. EEG/EKG görbék normálisak, pszichológiai állapot: kriogenizált."

AltMessage="Energiatartalék 80%, védőpajzs 5,64%, EEG/EKG görbék jelentős zavarokat mutatnak, pszichológiai álapot aktív és az endorfin/adrenalin rendszerek masszív túltermelés jeleit mutatják."


[TranslatorEvent25]

AltMessage="Az összes alanyt a zárkákba helyeztük. Az erőterek megakadályozák a mozgásukat és blokkolják a védőpajzsukat. Gondosan fenttartott mágneses mezők hiányában az alanyok szélsőségesen aggresszív viselkedést tanúsítanak."


[TranslatorEvent1]

AltMessage="Forrás energiaellátása rendben, Másodlagos Energiaellátó Egység üzemel. A Forrás energiaellátása elsődleges prioritás. A gyengeséget nem toleráljuk."


[TranslatorEvent7]

Message="BELÉPÉS MEGTAGADVA: Energiatartalék 100%-on"

Hint="Csökkentsd az energiaszintet a Kutatási Részlegben"


[TranslatorEvent21]

Message="Kutatási Részleg"


[TranslatorEvent22]

Message="190. jelentés: Shrk'Tajji Ess'Tajji 2. Gyengébbik Szeme, jelentés. Készen állunk a következő kísérletre. Az energiaszint 18%-os esése várható a jelenlegi 100%-ról. Az alany készen áll és a Tarydium feltöltés alatt."


[TranslatorEvent20]

Message="Genetikai Labor"


[TranslatorEvent14]

AltMessage="Biztonsági utasítások: Behatolót észleltünk az Anyahajón, Chakti'Nrrj a 2. Ssa'Nrrj Házból elrendelte az összes kísérlet leállítását további utasításokig. Az energiaszintnek 100%-on kell maradnia a biztonsági rendszerek optimális üzemeltetéséhez."


[TranslatorEvent15]

AltMessage="187. jelentés: Shrk'Tajji Ess'Tajji 2. Gyengébbik Szeme, jelentés. A védőpalyzs-kísérleteink korábbi kudarcai ellenére a kísérleti alanyok sejtjei bizonyos mértékű bomlási folyamatok jeleit mutatják. Nagyon érdekes..."


[TranslatorEvent16]

AltMessage="189. jelentés: Shrk'Tajji Ess'Tajji 2. Gyengébbik Szeme, jelentés. Az összes alany teszt eredményeit összevetve megállapítottuk, hogy a negatív eredmények oka valószínűleg a Központi Generátor mágneses mezeje lehet."


[TranslatorEvent17]

AltMessage="188. jelentés: Shrk'Tajji Ess'Tajji 2. Gyengébbik Szeme, jelentés. Az alanyok sejtjeinek tanulmányozása a védőoalyzs-effektus tartós megmaradását tárta fel, kisebb ingadozásokkal a a fényvisszaverő képességben Furcsamód ezek tkéletes szinkronban vannak."


[TranslatorEvent23]

AltMessage="Ha a kísérlet sikeresnek bizonyul, megvizsgáljuk a lehetőségt, hogy a B helyszínre költöztessük a laboratóriumot, ahol védve lenne a Központi Generátor mágneses mezejétől. Ha sikerrel járunk zöld vagy akár a kék szintet is elérhetjük."


[TranslatorEvent6]

Message="BELÉPÉS MEGTAGADVA"


[TranslatorEvent5]

Message="Kísérleti Részleg"


[TranslatorEvent4]

AltMessage="190. jelentés: Készen állunk a következő kísérletre. Az alany a megfelelő helyzetben van, és az Elsődleges Energiaellátó Egység kimenetét hamarosan 80%-re csökkentjük. Az alanyon nem sok jele mutatkozik változásnak. A várt energiaszintnek narancs színben kellene megnyilvánulnia."