DuskFalls.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title="Na Pali pereme"


[TranslatorEvent6]

Message="FELJEGYZÉS: M. Worch: Még mindig kavarog a fejem. Ki mozgatja a talajt alattam? Istenem, megint rosszul leszek..."


[TranslatorEvent5]

Message="FELJEGYZÉS: K. Divad: A küldetésünk, miszerint kutassuk fel a Vortex Rikert elbukott. Az EKR-Chantilly a légkörbe lépést követően egy hegynek ütközött. Csak a pilóta Worch, és én éltük túl. Nem fizetnek meg elégggé ehhez."


[TranslatorEvent0]

Message="FELJEGYZÉS: J. Parkman: A Prométeuszon a személyzet csapatként dolgozott. Most pedig egymás ellen fordultak. Bárcsak ne kellene rájuk támaszkodnom hogy túléljem ezt az egészet. Szerintem Dalton vezette a baromagyúakat Marshallhoz. Aztán végignézte ahogy meghal."


[TranslatorEvent4]

Message="FELJEGYZÉS: J. Airoldi: Ma reggel valami különös kistermetű hüllővel találkoztam miközben ennivalóért néztem. Elfutott, de három másikkal az oldalán jött vissza. Egész nap rám vártak. A hideg kiráz tőlük."


[TranslatorEvent7]

Message="Terra-Emi Bányász Bunker"


[TranslatorEvent2]

Message="FELJEGYZÉS: W. Marshall: Elég gyorsan átverekedtem magam a hegyeken. Egy pár óra múlva elérem Dahlgren koordinátáit. Végre találtam valamenyni vizet is. Már azthittem kiszáradok, és itt döglök meg."


[TranslatorEvent8]

Message="Terra-Sun Bánya Állomás (Dél)"


[TranslatorEvent11]

Message="Terra-Neo Bánya Állomás"


[TranslatorEvent1]

Message="FELJEGYZÉS: G. Dahlgren: Még mindig semmit nem tudok Daltonékról. Már négy napja, hogy senkiről semmi hír. Nemhiszem hogy ezt túléljük. Úgyhallottam hogy valakinek már sikerült egyszer kijutnia a bolygóról. Remélem visszaküldenek egy hajót értünk..."

M_TransMessage=""


[TranslatorEvent9]

Message="Terra-Sun Bánya Állomás (Észak)"


[TranslatorEvent10]

Message="Terra-Mina Bánya Létesítmény"


[TranslatorEvent3]

Message="FELJEGYZÉS: S. Dalton: Láttam ahogy azok a baromagyúak péppé verik Marshallt tegnap este. Nemlátta hogy jönnek. Talán jobb is így. Egy egész tárat beleeresztettem az egyikbe, de ugyanúgy rohant utánam. Legalább nem követtek idefele..."