Inter2.hut

From Oldunreal-Wiki
Revision as of 12:57, 4 February 2015 by Delacroix (talk | contribs) (Created page with "[TransitionGenderEvent2] MaleText[0]="\"Egy meredek hajsza után megállok egy szusszanásra hogy rögzítsem ezt a naplóbejegyzést. Még mindig sokkol a skaarj-okkal és a...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

[TransitionGenderEvent2]

MaleText[0]="\"Egy meredek hajsza után megállok egy szusszanásra hogy rögzítsem ezt a naplóbejegyzést. Még mindig sokkol a skaarj-okkal és az undorító csatlósaikkal való találkozás. Szerettem volna hinni hogy akkor láttam az utolsót közülük, amikor végeztem a királynőjükkel az anyahajójukon... úgy érzem egy örökkévalósággal ezelőtt. Lenne egy másik kolónia a közelben? Vagy honnan jöhetnek? Olyan ez mint egy ismétlődő rémálom. A Prométeusznak továbbra sincs jele. Ideje tovább indulni.\""

FemaleText[0]="\"Egy meredek hajsza után megállok egy szusszanásra hogy rögzítsem ezt a naplóbejegyzést. Még mindig sokkol a skaarj-okkal és az undorító csatlósaikkal való találkozás. Szerettem volna hinni hogy akkor láttam az utolsót közülük, amikor végeztem a királynőjükkel az anyahajójukon... úgy érzem egy örökkévalósággal ezelőtt. Lenne egy másik kolónia a közelben? Vagy honnan jöhetnek? Olyan ez mint egy ismétlődő rémálom. A Prométeusznak továbbra sincs jele. Ideje tovább indulni.\""