SkyTown.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo2]

Title="Na Pali Menedéke"


[TranslatorEvent0]

Message="Egy helyre gyűjtöttem ezeket a furcsa szerszámokat annak reményében, hogy a megválto hasznát veszi majd a küldetésén, minek során felszabadít minket az Égi Démonok elnyomása alól. Nem tudom, mire valók, de a jelek tiszták - a csillagok megjövendölték a szükségességüket."


[TranslatorEvent7]

Message="A hegyi bázis víz alatti bejáratának vezérlése"


[TranslatorEvent6]

Message="A biztosító személyzet minden tagjának gondoskodnia kell a Nali városlakók kordában tartásáról. Öljétek meg mind, aki ellenállást tanúsít. Csak néhány irányítható munkásra van szükségünk a tarydium-bányászathoz."


[TranslatorEvent5]

Message="Megfigyelő Központ: A szem lát, az ész ért. Ne feledjétek, nem szabad feleslegesen zaklatni a Nali városlakókat. Ha azt hiszik, szabadok, megakadályozható a lázadás. Ez a hamis remény az elsődleges eszköz az irnyításukra."


[TranslatorEvent4]

Message="Külső ajtók nyitókapcsolója"


[TranslatorEvent3]

Message="Nem értem, miért játszadoznak velünk. A városom tele volt nevetéssel és örömmel mindenki számára. Most az Égi Démonok szeszélyeinek vagyok kiszolgáltatva, az ő céljaikat szolgálom a családom életéért cserébe. Mit tehetnék mást, várom a megváltót."


[TranslatorEvent2]

Message="Éjszaka furcsa repülő bestiákat láttam eltűnni a hegy gyomrában. Fülsiketítő dörejjel szálltak el odafenn. Sohasem hallottam semmi ehhez foghatót. Félek, valami gonosz erő rejtőzik a hegy gyomrában."


[TranslatorEvent1]

Message="Hagyják, hogy tegyük a mindennapi dolgainkat, ám mindez csak színjáték. Tudom, hogy figyelnek minket, hogy irányítanak. Úgy hiszem, már ez a menedék is épp olyan halálos veszedelmekkel teli, mint a bolygó odalenn."