Intro1.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title="Intro1"


[TransitionGenderEvent0]

CommonText[0]="Itt EKR Bodega Bay, Mély-űri csatahajó, engedélyt kérünk sürgős translight kommunikációs kapcsolat létrehozására az EKR Szektorparancsnoksággal."

CommonText[1]="Bodega Bay, itt Csillagfény Bázis. Hallgatjuk."

CommonText[2]="Csillagfény Bázis, egy idegen eredetű életmentő kabint vettünk fel miközben pályára álltunk a bolygó körül. A fedélzeten egy emberi túlélő tartózkodott aki állítása szerint a bolygóról menekült. A túlélő nem hajlandó azonosítani magát még kemény kihallgatás ellenére sem. A DNS minták feltöltése folyamatban. Várjuk az utasításokat."

CommonText[3]="Kérem várjon, Bodega Bay..."

CommonText[4]="Bodega Bay, a megtalált túlélő egy EKR fegyenc, lajstromszáma 849, utoljára a Vortex Rikers börtönhajóra osztották be; a Vortex Rikers nemrég tűnt el az maguk szektorában. A 849-est eltűntnek és valószínűsíthetően halottnak nyilvánították."

CommonText[5]="Csillagfény Bázis, engedélyt kérünk a megmentett fegyenc használatára a 'Karomvadász' művelethez. A rab átfogó tudással rendelkezik a bolygó felszíni viszonyairól és veszélyeiről. Az 849-es fegyenc a legkézenfekvőb választás a Prométeusz roncsainak felkutatására és az elveszett adattárolók visszaszerzésére."

CommonText[6]="Bodega Bay, engedélyezünk bármilyen lépést amelyet szükségesnek tart a 'Karomvadász-művelet' sikerének érdekében.


[LevelSummary]

Title="Intro1"