InterIntro.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title="Első felvonás"


[TransitionGenderEvent0]

MaleText[0]="Alig egy nappal az úgynevezett szabadulásom után már megyek is vissza a bolygó felszínére."

MaleText[1]="Teljes amnesztiát ígértek, és hogy visszavisznek a Földre a segítségemért cserébe. Az alternatív választás egy ingyenes űrséta volt - űrruha nélkül. Úgy döntöttem, a küldetést választom."

MaleText[2]="A feladatom, hogy megtaláljam egy másik űrhajó, a Prométeusz roncsait, és megkeressem benne valamiféle titkos fegyverkísérlet adathozdozóit. Amint megtaláltam az adathordozókat, aktiválnom kell a Vészhelyzeti Helymeghatározó Jeladót a hajó parancsnoki hídján - a VHJ majd megjelöli a pozíciómat a mentőcsapat számára."

MaleText[3]="Azért kellek nekik, mert nem tudják pontosan hol zuhant le a Prométeusz... a bolygón található tarydium nyilvánvaóan zavarja a letapogató eszközeiket. Feltételezik, hogy tanultam ezt-azt a legutóbbi tartózkodásom alatt a bolygófelszínről. Ha valaki meg tudja találni a Prométeuszt, én vagyok az."

MaleText[4]="Azért egy kicsit felkészültebben vágok neki, mint legutóbb... adtak egy katonai rohamarabélyt, egy új hordozható könnyűbúvár felszerelést, és ezt a komputerizált naplót, valamint további fegyvereket, lőszert és más felszerelést dobtak le a felszínre."

MaleText[5]="Úgyhogy... egyszer már úgyis megcsináltam, hát megteszem még egyszer - de nem lesz könnyű. Ők ezt mentőakciónak hívják. Szerintem inkább visszatérés a pokolba."

FemaleText[0]="Alig egy nappal az úgynevezett szabadulásom után már megyek is vissza a bolygó felszínére."

FemaleText[1]="Teljes amnesztiát ígértek, és hogy visszavisznek a Földre a segítségemért cserébe. Az alternatív választás egy ingyenes űrséta volt - űrruha nélkül. Úgy döntöttem, a küldetést választom."

FemaleText[2]="A feladatom, hogy megtaláljam egy másik űrhajó, a Prométeusz roncsait, és megkeressem benne valamiféle titkos fegyverkísérlet adathozdozóit. Amint megtaláltam az adathordozókat, aktiválnom kell a Vészhelyzeti Helymeghatározó Jeladót a hajó parancsnoki hídján - a VHJ majd megjelöli a pozíciómat a mentőcsapat számára."

FemaleText[3]="Azért kellek nekik, mert nem tudják pontosan hol zuhant le a Prométeusz... a bolygón található tarydium nyilvánvaóan zavarja a letapogató eszközeiket. Feltételezik, hogy tanultam ezt-azt a legutóbbi tartózkodásom alatt a bolygófelszínről. Ha valaki meg tudja találni a Prométeuszt, én vagyok az."

FemaleText[4]="Azért egy kicsit felkészültebben vágok neki, mint legutóbb... adtak egy katonai rohamarabélyt, egy új hordozható könnyűbúvár felszerelést, és ezt a komputerizált naplót, valamint további fegyvereket, lőszert és más felszerelést dobtak le a felszínre."

FemaleText[5]="Úgyhogy... egyszer már úgyis megcsináltam, hát megteszem még egyszer - de nem lesz könnyű. Ők ezt mentőakciónak hívják. Szerintem inkább visszatérés a pokolba."