Crashsite2.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo1]

Title="EKR Prométeusz"


[CompTablet0]

PickupMessage="Megtaláltad a fegyvernaplót!"


[TranslatorEvent3]

Message="EKR Prométeusz - Információs Terminál: --- Információs Hálózat Inaktív ---"


[TranslatorEvent2]

Message="EKR Prométeusz - Navigációs Hálózat: Hiba: Bolygó adatbázis ütközés. | Kérjük várjon az elsődleges elemzésre....."


[TranslatorEvent4]

Message="EKR Prométeusz - Információs Terminál: --- Információs Hálózat Inaktív ---"


[TranslatorEvent0]

Message="EKR Prométeusz - Navigációs Hálózat: Állapot: Légkör észlelve | Figyelmeztetés: Zuhanási sebesség elfogadható érték felett! | Kritikus: B3 részleg, hajótest meghibásodás észlelve! | Kritikus: B2 részleg, hajótest meghibásodás észlelve! | Figyelmeztetés: Hajótest stabilitás 26% alatt az A3 részlegen. | kritikus: A2 részleg, hajótest meghibásodás észlelve!"


[TranslatorEvent1]

Message="EKR Prométeusz - Navigációs Hálózat: Figyelmeztetés: Kritikus távolság! A felszínnel való érintkezés fenyegetése fennáll!"


[TranslatorEvent12]

Message="Michael T. Williams, Tudományos Tiszt, feljegyzése: A kutatást már napokkal ezelött befejeztük, és még mindig van egy hetünk az útból. Remek alkalom lenne a pihenésre, ha nem ragadtam volna ezen az átkozott hajón."


[TransitionGenderEvent0]

MaleText[0]="Csodával határos módon a translight kommunikációs rendszer még mindig működik a Prométeuszon. A kommunikációs központ átkutatésa közben erre a korábbi felvételre bukkantam:"

MaleText[1]="EKR Bodega Bay mély-űri hadihajó..."

MaleText[2]="...engedélyezünk bármilyen lépést amelyet szükségesnek tart a 'Karomvadász-művelet' sikerének érdekében."

MaleText[3]="Értettem."

MaleText[4]="Á, Bodega Bay, csak még egy dolog. A 'Karomvadász' szupertitkos műveletnek minősül. Amint a misszió befejeződött, mindent el kell követniük az esetleges biztonsági kockázatok elhárírása érdekében."

MaleText[5]="Csillagfény Bázis, kérem pontosítson."

MaleText[6]="Bodega Bay, gondoskodjanak róla hogy a 849-es számú elítélt sosem tér vissza. Amint elvégzi a feladatot, végezzenek a szökevénnyel."

MaleText[7]="Értettem, Csillagfény Bázis. Amint a 'Karomvadász' művelet befejeződött, megszabadulunk a 849-es elítélttől. Bodega Bay kijelentkezik."

MaleText[8]="Elárultak. Miért nem vagyok meglepődve? Tudhattam volna mire számíthatok ezektől a szemétládáktól. Úgy tűnik az egyetlen lehetőségem hogy kijátszom az utolsó kártyámat; felkutatom az adattárolókat, aktiválom a VHJ-t a parancsnoki hídon, aztán meglépek a szállítóhajóval amivel idejönnek, hogy végezzenek velem. Nem lesz egyszerű, de ez az egyetlen esélyem. Ha nem élném túl, talán egyszer valaki megtalálja ezt a naplót, és kiderül az igazság."

FemaleText[0]="Csodával határos módon a translight kommunikációs rendszer még mindig működik a Prométeuszon. A kommunikációs központ átkutatésa közben erre a korábbi felvételre bukkantam:"

FemaleText[1]="EKR Bodega Bay mély-űri hadihajó..."

FemaleText[2]="...engedélyezünk bármilyen lépést amelyet szükségesnek tart a 'Karomvadász-művelet' sikerének érdekében."

FemaleText[3]="Értettem."

FemaleText[4]="Á, Bodega Bay, csak még egy dolog. A 'Karomvadász' szupertitkos műveletnek minősül. Amint a misszió befejeződött, mindent el kell követniük az esetleges biztonsági kockázatok elhárírása érdekében."

FemaleText[5]="Csillagfény Bázis, kérem pontosítson."

FemaleText[6]="Bodega Bay, gondoskodjanak róla hogy a 849-es számú elítélt sosem tér vissza. Amint elvégzi a feladatot, végezzenek a szökevénnyel."

FemaleText[7]="Értettem, Csillagfény Bázis. Amint a 'Karomvadász' művelet befejeződött, megszabadulunk a 849-es elítélttől. Bodega Bay kijelentkezik."

FemaleText[8]="Elárultak. Miért nem vagyok meglepődve? Tudhattam volna mire számíthatok ezektől a szemétládáktól. Úgy tűnik az egyetlen lehetőségem hogy kijátszom az utolsó kártyámat; felkutatom az adattárolókat, aktiválom a VHJ-t a parancsnoki hídon, aztán meglépek a szállítóhajóval amivel idejönnek, hogy végezzenek velem. Nem lesz egyszerű, de ez az egyetlen esélyem. Ha nem élném túl, talán egyszer valaki megtalálja ezt a naplót, és kiderül az igazság."