Bluff.hut

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title="Az Örök Füstölgő"

LevelEnterText="Érkezés az Örök Füstölgőhöz"


[TranslatorEvent7]

Message="A HIDROELEKTROMOS SZÁLLÍTÓKOCSI ÁRAM ALATT ÉS INDULÁSRA KÉSZ. INDULÁS ELŐTT AKTIVÁLNI KELL AZ ELEKTROSZTATIKUS KISÜTŐPONTOKAT A HARANGTORONY TETEJÉN."


[TranslatorEvent20]

Message="De'Nasha Breeche főpap, 255-480"


[TranslatorEvent11]

Message="Hónapoknak érzem, mióta itt rejtőzködök. A skaarj csapatok melyek elfoglalták a monostorunkat továbbra is szüntelenül szállítják a lopott tarydiumot és a furcsa mechanikus szerkezeteiket a villámszekerükön. Félek, hogy egyszer rám találnak."


[TranslatorEvent8]

Message="MÁGNESES ZÁRAK AKTIVÁLVA: ENGEDÉLYEZTE: DUK'CHOROTH KAPITÁNY DUBREVI 12. HÁZÁBÓL"

AltMessage="MÁGNESES ZÁRAK DEAKTIVÁLVA"


[TranslatorEvent9]

Message="STATIKUS KISÜTŐPONTOK: A KELETI ÉS NYUGATI MEGSZAKÍTÓKAT LE KELL KAPCSOLNI A STATIKUS KISÜTÉS VÉGREHAJTÁSA ELŐTT. "

AltMessage="SIKERES STATIKUS KISÜTÉS - A HIDROELEKTROMOS SZÁLLÍTÓKOCSI ÜZEMKÉSZ."


[TranslatorEvent6]

AltMessage="A HARANGTORONY MÁGNESES ZÁRAI DEAKTIVÁLVA: BELÉPÉS ENGEDÉLYEZVE A HARANGTORONYBA."


[TranslatorEvent18]

Message="Ne'Pher Dunis, oltárszolga, 350-488"


[TranslatorEvent14]

Message="Hallottam, hogy kitűzték az elfogott nő kivgzésének időpontját. Nem hagyhatom, hogy ez megtörténjen! Bármennyire is őrültségnek hangzik, megpróbálom megszöktetni a cellájából a titkos barlangokon keresztül. Onnan kijuthat a szabadba és elrejtőzhet a harangtoronyban sötétedésig."


[TranslatorEvent5]

Message="SKAARJ SZÁLLÍTÓKÖZPONT, ENERGIAELLÁTÓ ÁLLOMÁS: A HIDROELEKTROMOS SZÁLLÍTÓKOCSI ÁLLAPOTA: ÜZEMEN KÍVÜL/AZ ÚJRAAKTIVÁLÁSHOZ KI KELL NYITNI A STATIKUS KISÜTŐPONTOKAT A HARANGTORONY TETEJÉN"


[TranslatorEvent10]

Message="HIGGY, ÉS SOHA NE HAGYD MAGAD ELTÉRÍTENI A HITEDTŐL. CSAK AZ A LÉLEK, KI AZ ELNYOMÁS ELLENÉRE IS MEGTARTJA HITÉT, GYŐZEDELMESKEDHET, AMIKOR A MEGVÁLTÓ HERCEG ELÉRKEZIK A CSILLAGOK KÖZÜL"


[TranslatorEvent13]

Message="Myscha, 1994 november 28. - 1997 júniusa"


[TranslatorEvent19]

Message="Érzem, hogy kezdek beteg lenni. A köhögés egyre rosszabb és ez a sötét cella egyáltalán nem tesz jót neki. Csak azt remélem, legalább az öcsém, Kruun meg tud szökni a gyerekkori rejtekheyünkön keresztül a csatornákban. Onnan aztán bejuthat a monsotor belső falai közé."


[TranslatorEvent1]

Message="Sergai Dubrov, az ISV-KRAN biztonsági tisztjének naplója: Szorosan a nyomában vagyunk annak a skaarj vadászcsapatnak, akik elrabolták Kirát a Naptemplom közelében. Észak felé tartanak a horizonton villogó elektromos viharok irányába."


[TranslatorEvent12]

Message="Megtudtam egy titkot! Tegnap éjjel kiosontam a rejtekhelyemről és elúsztam a csöveken át a börtönig. Elfogtak egy Lányt! A krall őrmester alaposan megízlelhette mindkét csizmáját, amikor a közelébe ért. Haha, csak nevetni tudok az ostobaságukon!"


[TranslatorEvent22]

Message="Ne'Lin Garas egyetlen fia, 380-390"


[TranslatorEvent23]

Message="Pelit 1997 január 20 - 1997 július 17"


[TranslatorEvent17]

Message="Csak ki a felkelő nap irányába tekint, láthatja meg egy új nap hajnalát."


[TranslatorEvent16]

Message="FIGYELEM-STATIKUS KISÜTŐPONTOK-MARADJON TÁVOL MŰKÖDTETÉS KÖZBEN."


[TranslatorEvent21]

Message="Ne'Lin Garas, oltárszolga, 353-487"


[TranslatorEvent4]

Message="HIDROLÉZER VEZÉRLŐÁLLOMÁS: LÉZEREK BEKAPCSOLVA. HIBÁTLAN MŰKÖDÉS"

AltMessage="HIDROLÉZER VEZÉRLŐÁLLOMÁS: LÉZEREK KIKAPCSOLVA - A HARANGTORONY ALATTI HIDROELEKTROMOS GENERÁTOROK MEGKÖZELÍTHETŐEK"


[TranslatorEvent3]

Message="A bátyám, Kriin az alattam levő cellában van. A másik testvéremnek, Kruunnak sikerült megszöknie a stairs lépcső alatti vízcsatornán át. A szökése miatt keresztre feszítették Jaarát, a legjobb barátomat."


[TranslatorEvent15]

Message="A Holtak Pincéje - Herein lies the last resting place of the High Priest of Bluff Eversmoking and the artifacts used by the Messiah. "

Hint="Keress egy rejtett kapcsolót a temetőben."


[TranslatorEvent2]

Message="Kira Argmanov, tudományos tiszt: Egyedül, az ISV-KRAN-ról ismert bajtársaimtól elszakítva csak úgy tudtam életben maradni, hogy bezárkóztam ennek a harangtoronynak a felső szintjére. Egy őslakos Nali segített megszökni a cellából ahová a skaarj-ok bezártak. Remélem, hogy itt nem találnak meg."


[TranslatorEvent0]

Message="Az ISV-KRAN tisztiorvosa, Tatiana Zimna naplója: Ehhez a gyönyörű, kanyonszerű hegyi tóhoz vezetett minket a Kira elrablói utáni hajsza. Ma este ennél a keresztnél táborozunk le, és holnap hajnalhasadtával tovább indulunk."


[TranslatorEvent26]

Message="Szállítmányozási napló: Grorq, a Vörös Kéz törzsől. Most már tényleg kezd elegem lenni abból ahogy a skaarj-ok bánnak velünk. Állandóan parancsolgatnak és a szánalmas nali szolgáikat őriztetik velünk. Az embereim is kezdik elveszíteni a türelmüket."


[TranslatorEvent24]

Message="Szállítmányozási napló: Grorq, a Vörös Kéz törzsől. A következő teliholdkor egy nagy szállítmányt várunk: a lezuhant emberi űrhajóból kimentett ellátmányt. Még el kell végeztetnem egy pár javítást a Füstölgő körüli elektromos sínpályán, de addigra elvileg kész leszünk."


[TranslatorEvent25]

Message="Hrang börtönőr a Vörös Kéz törzsből: elfogtunk egy embernőt. Néhány beosztottam szívesen megpróbálna eljátszadozni vele. Végülis rendben van, csak vigyázzanak azokkal a bakancsokkal! Legutóbb engem is alaposan frogbarúgott."


[TranslatorEvent27]

Message="Hrang börtönőr a Vörös Kéz törzsből: Dorro 25000 arany paarával tartozik nekem, amikor hazaérünk! Nagyon nem megy neki a halálcsontozás. Olyan könnyű elverni, mint a nyalókát kivenni egy emberbébi szájából. Ha már erről van szó, épp itt az ideje hogy üssek még egyet-ketőt azon a randa emberlányon!"


[TranslatorEvent28]

Message="Hrang börtönőr a Vörös Kéz törzsből: Ezt nem hiszem el!!! Az emberlány megszökött! Valamelyik semmirekellő nali pap alagutat ásott neki. Most aztán NAGY SZARBAN vagyok! Ha DUK'CHOROTH kapitány lejön és megtudja, hogy hagytam megszökni, egész biztos hogy kiveri a frogaimat!"


[TranslatorEvent29]

Message="Kruun személyes naplója: Vigyáznom kell, nem szabad túl gyakran felszöknöm a monsotorba. Megjelöltem a belső monostorba vezető alagutat egy kereszttel. A másik a börtönbe vezet, ahol a bátyám még mindig fogságban van."


[TranslatorEvent30]

Message="A FŐ KAPU ŐRTORNYA"