Bluff.ctt

From Oldunreal-Wiki
Jump to navigation Jump to search

[LevelInfo0]

Title="Penya-segat Eversmoking"

LevelEnterText="Entrant al Penya-segat Eversmoking"


[TranslatorEvent7]

Message="CARRO DE TRANSPORT HIDROELÈCTRIC A TOTA POTÈNCIA I LLEST PER SORTIR. NODES DE DESCÀRREGA ELECTROSTÀTICA A DALT DEL CAMPANAR HAN DE SER ACTIVATS ABANS D'ENGEGAR EL CARRO."


[TranslatorEvent20]

Message="Summe Sacerdot De'Nasha Breeche 255-480"


[TranslatorEvent11]

Message="M'he estat amagant aquí durant mesos, pel que ja sembla. Les forces Skaarj que han près el nostre monestir continuen transportant taridi robat i altres dispositius mecànics estranys emprant el seu trineu de llamp. Temo que em puguin trobar."


[TranslatorEvent8]

Message="PANYS MAGNÈTICS ACTIUS: AUTORITZAT PEL CAPITÀ DUK'CHOROTH-DE LA 12a CASA DE dUBREVI"

AltMessage="PANYS MAGNÊTICS DESACTIVATS"


[TranslatorEvent9]

Message="NODES DE DESCÀRREGA ESTÀTICA: ELS INTERRUPTORS EST I OEST HAN DE SER COMMUTATS PER ALLIBERAR DESCÀRREGA ESTÀTICA. "

AltMessage="DESCÀRREGA D'ESTÀTICA COMPLETA-CARRO DE TRANSPORT HIDROELÈCTRIC TOTALMENT FUNCIONAL ARA."


[TranslatorEvent6]

AltMessage="PANYS MAGNÈTICS DEL CAMPANAR DESACTIVATS:PERMÈS ACCÉS AL CAMPANAR."


[TranslatorEvent18]

Message="Acòlit Ne'Pher Dunis 350-488"


[TranslatorEvent14]

Message="L'execució de la dona que han capturat està programada. No puc deixar que passi! Encara que soni ben foll intentaré treure-la d'amagatotis de la cel·la a través de les nostres coves secretes. Des d'allà podrà escapar al campanar fins que es faci fosc."


[TranslatorEvent5]

Message="ESTACIÓ D'ADMINISTRACIÓ D'ENERGIA DE LA INSTAL·LACIÓ DE TRANSPORT SKAARJ: ESTAT DEL CARRO DE TRANSPORT HIDROELÊCTRIC-APAGAT/LA REACTIVACIÓ REQUEREIX L'OBERTURA DELS NODES DE DESCÀRREGA ESTÀTICA A DALT DEL CAMPANAR."


[TranslatorEvent10]

Message="TINGUES FE I MAI NO ET DESVIÏS DE LES TEVES CREENCES. NOMÉS UNA ÀNIMA QUE MANTINGUI LA SEVA FE MALGRAT TOTA OPRESSIÓ TRIOMFARÀ QUAN LA PRINCESA SALVADORA VINGUI DE LES ESTRELLES"


[TranslatorEvent13]

Message="Myscha 28 Nov 1994- Juny 1997"


[TranslatorEvent19]

Message="Em trobo malament. La meva tos ha empitjorat i aquesta cel·la enfosquida no ajuda pas. Només espero que el meu germà Kruun pugui escapar a l'amagatall de la nostra infantesa a les clavegueres. Des d'allà podrà accedir als murs interiors del monestir."


[TranslatorEvent1]

Message="Oficial de Seguretat Sergai Dubrov: ISV-KRAN:ENTRADA AL DIARI:Estem trepitjant la cua de la partida de caça skaarj que va capturar Kira a prop de la Punta del Sol. Van cap al nord cap a les tempestes elèctriques blaus a l'horitzó."


[TranslatorEvent12]

Message="He descobert un secret! La darrera nit em vaig esmunyir del meu amagatall i vaig nedar per les canonades a la presó. Han capturat una noia! El sergent krall va rebre un parell de botes a la boca quan s'hi va acostar. Haha!, només puc riure de la seva estupidesa."


[TranslatorEvent22]

Message="Fill de Ne'Lin Garas 380-390"


[TranslatorEvent23]

Message="Pelit 20 Gen 1997-17 Juliol 1997"


[TranslatorEvent17]

Message="Només encarant la direcció del sol naixent hom pot trobar un nou dia."


[TranslatorEvent16]

Message="PERILL-NODES DE DESCÀRREGA ESTÀTICA-APARTAR-SE DURANT OPERACIÓ."


[TranslatorEvent21]

Message="Acòlit Ne'Lin Garas 353-487"


[TranslatorEvent4]

Message="ESTACIÓ DE CONTROL HIDROLÀSER: LÀSERS ENCESOS I OPERATIUS"

AltMessage="ESTACIÓ DE CONTROL HIDROLÀSER: LÀSERS DESACTIVATS-ACCÉS AL GENERADOR HIDROELÈCTIRC SOTA EL CAMPANAR PERMÈS"


[TranslatorEvent3]

Message="El meu germà Kriin és a la cel·la a sota meu. El meu altre germa Kruun va escapar a través del túnel d'aigua sota les escales. Han sacrificat el meu millor amic Jaara per l'escapada d'en Kruun."

[TranslatorEvent15]

Message="Volta dels Morts-Aquí jeu l'últim lloc de descans del Summe Sacerdot del Penya-segat Eversmoking i els artefactes emprats pel Messíes. "

Hint="Troba una palanca secreta al cementiri"


[TranslatorEvent2]

Message="Oficial Científica Kira Argmanov: Separada dels meus companys de tripulació del ISV-KRAN, només he pogut sobreviure aguantant en aquest campanar. Un nali nadiu em va ajudar a escapar la cel·la de presó en la qual els skaarj em van ficar. Per sort els skaarj no m'hi trobaran, aquí."


[TranslatorEvent0]

Message="Diari de l'Oficial Mèdica en Cap del ISV-KRAN:-Tatiana Zimna: Hem arribat a aquest monestir del llac de la gorja preciós buscant els segrestadors de Kira. Acamparem sota aquest crucifix aquesta nit i sortirem demà a l'alba."


[TranslatorEvent26]

Message="Registre d'enviaments: Grorq de la Tribu Mà Vermella. M'estic afartant de debò amb la manera que els skaarj ens tracten. Abusant-nos constanment i fent-nos vigilar els seus esclaus nali patètics. Les meves tropes s'estan afartant d'aquesta situació."


[TranslatorEvent24]

Message="Registre d'Enviaments: Grorq de la Tribu Mà Vermella. Amb la pròxima lluna plena esperem un gran carregament de subministres rescatats de la nau espacial humana. Necessito fer unes quantes reparacions als rails elèctrics al voltant del penya-segat però per aleshores ja hauriem d'estar llestos."


[TranslatorEvent25]

Message="Escarceller Hrang de la Tribu Mà Vermella: hem capturat una noia terrícola. Alguns dels meus soldats volen intentar i prendre's llibertats amb ella. Suposo que està bé mentre vigilin aquestes botes! L'última vegada em va fer una coça als hrangs."


[TranslatorEvent27]

Message="Escarceller Hrang de la Tribu Mà Vermella: Dorro em deu 25.000 Paaras d'or quan tornem a casa! Em xucla fins a l'última gota de sang. Extorsionar-lo és com prendre un caramel a un nadó terrícola. Parlant d'això, crec que ja és l'hora d'anar a fer un jec d'hòsties en aquella noia lletja terrícola!"


[TranslatorEvent28]

Message="Escarceller Hrang de la Tribu Mà Vermella: No m'ho puc creure!!! Aquella noia terrícola ha escapat! un d'aquells monjos nali menyspreables deu haver-la treta per un túnel. Estic BEN FOTUT! Si el capità DUK'CHOROTH ve i troba que l'he deixada escapar segur que em deshranguejaran!"


[TranslatorEvent29]

Message="Diari personal d'en Kruun: He de vigilar el nombre de vegades que m'infiltro al monestir pels túnels. He marcat el túnel que porta al monestir interior amb una creu, l'altre porta a la presó on el meu germà encara és presoner."

[TranslatorEvent30]

Message="TORRE DE GUÀRDIA DE LA PORTA PRINCIPAL"