logo
Main

Forums

Downloads

Unreal-Netiquette

Donate for Oldunreal:
Donate

borderline

Links to our wiki:
Wiki

Walkthrough

Links

Tutorials

Unreal Reference

Usermaps

borderline

Contact us:
Submit News
Page Index Toggle Pages: 1 [2]  Send TopicPrint
Hot Topic (More than 10 Replies) OpenAL (Creative) issues (Read 16498 times)
[]KAOS[]Casey
Developer Team
Betatester
Offline


nedm

Posts: 3154
Joined: Aug 7th, 2011
Gender: Male
Re: OpenAL (Creative) issues
Reply #15 - Sep 1st, 2015 at 7:30am
Print Post  
Try this:

http://www.klankaos.com/ALAudio.dll

please report if you experience any memory leaks.

Code
Select All
        alGenSources(1, &sid);
	alSourcei(sid, AL_BUFFER, bid);
 


^broken.

Code
Select All
	alGenSources(1, &sid);
	alSourceQueueBuffers(sid, 1, &bid);
 


^not broken.

I added an unqueue and a proper storing of bid. Everything seems fine.. it's almost too good to be true.

tl;dr:
OPENAL SUCKS

Also, 227i only.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Smirftsch
Forum Administrator
*****
Offline



Posts: 7882
Location: at home
Joined: Apr 30th, 1998
Gender: Male
Re: OpenAL (Creative) issues
Reply #16 - Sep 1st, 2015 at 7:54am
Print Post  
Thanks, an acceptable workaround I think. Will implement it later into latest build.
  

Sometimes you have to lose a fight to win the war.
Back to top
WWWICQ  
IP Logged
 
willow31
New Member
*
Offline


Oldunreal member

Posts: 5
Joined: Sep 25th, 2015
Re: OpenAL (Creative) issues
Reply #17 - Sep 25th, 2015 at 9:18pm
Print Post  
[]KAOS[]Casey wrote on Sep 1st, 2015 at 7:30am:
Try this:

http://www.klankaos.com/ALAudio.dll

please report if you experience any memory leaks.

Code
Select All
        alGenSources(1, &sid);
	alSourcei(sid, AL_BUFFER, bid);
 


^broken.

Code
Select All
	alGenSources(1, &sid);
	alSourceQueueBuffers(sid, 1, &bid);
 


^not broken.

I added an unqueue and a proper storing of bid. Everything seems fine.. it's almost too good to be true.

tl;dr:
https://i140.photobucket.com/albums/r14/missnry/siren.gifOPENAL SUCKShttps://i140.photobucket.com/albums/r14/missnry/siren.gif

Also, 227i only.

I try but I have a sound problem with stinger weapon

For the problem with open al I find this thread
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?563491-X-fi-Sound-Bug-quot-Disappear...

  
Back to top
 
IP Logged
 
Sora Heart
New Member
*
Offline


Oldunreal member

Posts: 1
Joined: Mar 11th, 2019
Re: OpenAL (Creative) issues
Reply #18 - Mar 12th, 2019 at 3:01am
Print Post  
i wish this change had made it into ALAudio for UT99
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 [2] 
Send TopicPrint
Bookmarks: del.icio.us Digg Facebook Google Google+ Linked in reddit StumbleUpon Twitter Yahoo